diensten

Behandelingen

Pedicure Ellen Sansom in gesprek

Hoe ik te werk ga

Bij uw eerste bezoek aan Pedicurepraktijk SANSOM vindt er eerst een intakegesprek plaats. Uw gegevens worden genoteerd, zoals, medicaties, allergieen of andere aandoeningen .

Afhankelijk van de conditie van uw voeten , kan het noodzakelijk zijn om een vervolgafspraak te maken , omdat niet alles in een keer behandeld kan worden. Het is raadzaam om een keer per 6 weken naar de pedicure te gaan , om uw voeten in goede conditie te houden. Uiteraard wordt dit eerst met u besproken.

Basis Pedicure

45 minuten – € 38,50

Deze behandeling bestaat uit : desinfecteren  van uw voeten, uw nagels worden geknipt en de nagelomgeving schoongemaakt zowel met de hand al machinaal. Evt. likdoorns , kloven of eelt worden verwijderd. Uw voeten worden ter afsluiting ingesmeerd met een heerlijke voetencreme dat bij uw huidtype past. Tijdens deze behandeling worden uw schoenen gratis gedesinfecteerd.

Pedicure deelbehandeling

Max. 20 minuten – € 26

Last van eelt , een likdoorn of ingegroeide nagel maar voor de rest zijn uw voeten in orde ? Boek dan een deelbehandeling (per aandoening) Hierbij wordt alleen gekeken naar dat ene vervelende kwaaltje zodat dit snel wordt verholpen.

Spa Pedicure met of zonder nagels lakken

60 minuten tot 75 minuten (afhankelijk welk soort lak u kiest) – € 55

Deze behandeling bestaat uit : desinfectie van uw voeten, uw nagels worden geknipt en de nagelomgeving  schoongemaakt. Hierna volgt een heerlijke voetenscrub  .  Dan worden uw voeten gedompeld in een voetenbad. Ter afsluiting kunt u genieten van een heerlijke voetenmassage . U kunt kiezen tussen een Spa Pedicure met of zonder lakken. Kiest u voor de variant zonder lakken dan duurt de massage iets langer. Uw schoenen worden tijdens de behandeling gratis gedesinfecteerd.  Als u kiest voor de variant nagellakken dan adviseer ik  u om teenslippers mee te nemen.

uitgelicht: voetmassage

Pitjit Kaki

40 minuten – € 42,50

Heerlijk tot rust komen met deze Indonesische voetmassage!

  • Een voetmassage zorgt voor een (diepe) ontspanning & doorbloeding
  • Een voetmassage stimuleert de aanmaak van oxitocine, wat voor rust en gevoel van veiligheid zorgt.
  • Een voetmassage vermindert stress (daling cortisolniveau).
  • Het heeft een zeer positief effect op een gezonde nachtrust (daling cortisolniveau).
  • Het is een gift voor vermoeide, overbelaste voeten, ze dragen je de hele dag.
  • Het is een moment voor uzelf,  u kunt er weer tegenaan!

Specials

Kadotip!

Zwangerschaps-voetverzorging

€ 33,50

Laat uw voeten tijdens de zwangerschap goed verzorgen. Tijdens de zwangerschap hebben de voeten flink wat te voorduren. Wanneer u zwanger bent, kan u ook last krijgen van gezwollen voeten. Ook andere klachten zoals vermoeidheid , eeltvorming kunnen ontstaan. De voeten zijn in de loop van de zwangerschap ook moeilijker zelf te verzorgen omdat de buik groeit. Juist dan is het heerlijk om de voeten , in deze periode extra te verwennen.

Nagels lakken

vanaf € 13,50

Uw nagels alleen lakken en uw voeten verzorgen ? Dit is ook mogelijk. De nagels worden eerst ontvet zodat de nagellak goed houdt. Dan volgen twee laagjes gewone lak primer. De gekozen kleur van de gewone lak is inclusief een flesje van 5ml . Vergeet niet om teenslippers mee te nemen bij de gewone lak. U kunt de volgende keer de lak weer meenemen.

Reviews

Lovende woorden

Marijke

Heb last gehad van eelt waardoor ik pijn had bij het lopen. Ellen heeft na een grondig onderzoek dit op een zeer vakkundige manier verwijderd zodat ik na de behandeling de praktijk pijnvrij kan verlaten en weer weken op wolken loop. Ellen neemt alle tijd en ze heeft ook mijn nagels prachtig bijgewerkt.

Ellen is een gezellig en een zeer professionele pedicure met een brandschone praktijk.

Ik ben superblij met Ellen en de volgende afspraak is al gemaakt 😊.

Echt een aanrader!

Jannie

"Altijd gezellig bij pedicure Sansom! Ellen maakt echt tijd voor je , en ze doet het heel goed."

Shaima

"Mijn behandeling had niet beter gekund! Vakkundig, hygiënisch en gezellig!"

Karin

"k vind dat Ellen erg professioneel werkt en echt de tijd en de rust neemt om je voeten te behandelen. En een gezellig gesprek, een echte aanrader deze pedicure praktijk!"

tip!: Cadeaubon

Zwangerschaps behandeling voor de aanstaande moeder

Hoe leuk is het om dat te geven als kraamcadeau.

Bestel hem hier… en steal the show op een babyshower.

Share This