mijn verhaal

Het zorgzame zit in mij

Last van eelt, kloven, en/of ingegroeide nagels?

Dan bent u aan het juiste adres!

Schamen is niet nodig,  het komt vaker voor dan u denkt. In mijn praktijk worden uw voeten met veel zorg en aandacht behandeld.

Door middel van diverse behandelingen en evt (schoen- en nagel)advies kan ik helpen het evt. probleem aan te pakken én tegelijkertijd uw voetklachten te verlichten.  Indien nodig verwijs ik u door naar een huisarts of een podoloog.

Zorg
Aandacht
Kwaliteit
Professionaliteit

Of heeft u ontspanning nodig?

Ook daarvoor kunt u bij mij terecht.  Hoe heerlijk is dat om een voetbehandeling te krijgen , voetscrub en als afsluiting een heerlijke voetmassage of alleen een voetmassage ‘ Pitjit Kaki’.

Of misschien bent u wel heerlijk zwanger?

Het maakt niet uit welke behandeling u bij mij kiest . Ik verzeker u , er wordt altijd met zorg en aandacht gewerkt . Mijn doel is om u weer pijnvrij te laten lopen en uw voeten er weer mooi uit te laten zien.

Na mijn opleiding pedicure wist ik het zeker, hier wil ik mee doorgaan. Het zorgzame zit in mij.

En wat ik het leuke vind aan mijn werk, is dat het bijna niet meer als werk aanvoelt. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten.

Met veel plezier heb vele jaren ik in de scheepvaart branche gewerkt. In 2008 ben ik hiermee gestopt en heb ik mij volledig kunnen richten op en genieten van het moederschap.

In 2015 ben ik begonnen met mijn eigen salon, Nails, Tanning & Lashes. Daar kunt u terecht voor wimperextensions, nagelverzorging & manicures én spraytanning (voor iedereen die bruin wil worden zonder zon).

Mooie gelakte nagels

Nu mag ik mijzelf ook gediplomeerd Pedicure noemen. Sinds dag 1 van mijn opleiding wist ik al dat ik hiermee verder zou willen gaan. Dit werk geeft mij zoveel voldoening. Niet alleen omdat ik alleen mensen met voetklachten kan helpen, maar ook mensen die graag gepamperd willen worden met een voetmassage en/of mooie gelakte nagels willen hebben, zijn bij mij op het juiste adres.

Pedicure Ellen Sansom aan het werk

Pleased to meet you

Hallo, ik ben Ellen

Ellen Sansom pedicure van Pedicurepraktijk Sansom
“Geen 1 dag is het zelfde maar dat maakt het leven alleen maar spannend en leuker door.”
a little bit about me

Ik ben getrouwd met an English man, named Paul. Ik ben moeder van  twee mooie dochters Saphira & Davina en een engelenzoon Anthony*. Voor en met hen sta ik iedere dag op om er weer wat van te maken.

in mijn vrije tijd

Ga ik geregeld naar de sportschool, breng ik tijd door met mijn kinderen en spreek graag af met familie en vrienden.

ik hou van

Shoppen, lekker eten en reizen.

ik ga graag naar

Engeland  en ja London is voor mij echt the place to be. Verder ga ik graag naar Spanje met name  de Canarische Eilanden en Griekenland.

meest beluisterde spotify liedje

Shivers van Ed Sheeran.

meest beluisterde spotify liedje

Shivers van Ed Sheeran.

laatst bekeken netflix serie

Casa de papel.

laatst gelezen boek

De Molukkers van Coen Verbraak. Een vergeten geschiedenis. Dit boek heeft de laatste tijd de aandacht gekregen en terecht.  Mijn dochter leest dit nu ook want het is belangrijk te weten hoe en waarom haar opa en oma hier naar Nederland zijn gekomen.

favoriete werkplek

Mijn eigen praktijk natuurlijkundecided!!

mijn motto

You never too old to set another goal or to dream a new dream !!

tip!: Cadeaubon

Geef een Spa Pedicure cadeau – even een moment voor jezelf!!

Leuk om weg te geven én om cadeau te krijgen.

Bestel hem hier… en surprise a loved one.

Share This